COMPETITORS RUN SHEET
TIME TASK NOTES
Friday 5th May Pre Launch Make sure you RSVP
The Barber Shop http://thecutthroatjournal.com/go/bw_syd_prelaunch/
The Barber Shop – 89 York St, Sydney NSW 2000
Saturday 6th May Barber Wars – Competition
Sydney Showgrounds
1 Showground Rd, Sydney Olympic Park NSW 2127
11.00pm GATES OPEN
12.30pm Judge briefing
12.45pm Competitors arrive at front gate
Come direct to registration desk inside
Recieve pack, sign Media Release
Timeslots allocated
1.00pm Scotty arrive for Barber Talk
1.30pm Barbering 101 – 30 Min Live on stage
2.30pm – 3.00 Round 1 – 30 min Free Style
3.00 – 3.30 30 min Razor Cut
15 minutes Clean up and – All Models to have final judge off to the side
3.45pm – 4.15pm Round 2 – 30 min Free Style
4.15pm – 4.45pm 30 min Razor Cut
15 Miuntes Clean up and – All Models to have final judge off to the side
5.00pm – 5.30pm Round 3 – 30 min Free Style
5.30pm – 6.00pm 30 min Razor Cut
6.30pm Presentation
7.00pm Post Drinks in the VIP Bar

 

MS17 – SYD – SitePlan v6a