COMPETITOR RUN SHEET
Time Task Notes
Friday 21st April Meet and Greet – Espresso Martini Media Launch Make sure you RSVP
The Beared Man Melbourne http://thecutthroatjournal.com/go/mlbmedia/
203 Chapel St Prahran, Vic
Saturday 22nd April Barber Wars Competition
Melbourne Showgrounds Epsom Rd, Ascot Vale VIC 3032
11.00pm GATES OPEN
12.30pm Judge briefing
12.45 Competitors arrive at front gate
Come direct to registration desk inside
Recieve pack, sign Media Release
Timeslots allocated
1.00pm Jesse from Jimmy rodds arrrival for talk
1.40pm Barbering 101 – 45 Min Live on stage
2.30pm – 3.00 Round 1 – 30 min Free Style
3.00 – 3.30 30 min Razor Cut
15 minutes Clean up and – All Models to have final judge off to the side
3.45pm – 4.15pm Round 2 – 30 min Free Style
4.15pm – 4.45pm 30 min Razor Cut
15 Miuntes Clean up and – All Models to have final judge off to the side
5.00pm – 5.30pm Round 3 – 30 min Free Style
5.30pm – 6.00pm 30 min Razor Cut
6.00pm Clean up and – All Models to have final judge off to the side
Chairs and Mirrors – Pack down delivered back to courier truck
6.45pm All competitors – back for Winner announcement
7.00pm Presentation
Competitors
Tyrell Akhavong
Ben
Maj
Henry
Kaillen Sinnathamby
Jordon mckenny
Ken Tu
Thom
Shaun Ash
Amitoz Singh
Josh Mihan
Dion Fallace
Competitors to bring
Barber Tools
Scissors, Combs, Water bottle , cutthroat, clippers
2 Models
Barber Products
Judges
Jimbo
Jackii Brown
Jimmy O’Brien
Jesse Maddren
Jackii Brown
Prizes
1st Prize Flights and accommodation to Sydney, Australia to compete in the Grand Final, Trophy Wahl & voucher value $500
2nd Prize Trophy Wahl voucher value $300
3rd Prize Trophy Wahl voucher value $200
Format
You will have only 1 hours to complete 2 x different styles
RAZOR FADE – high or low fade (30 min)
FREESTYLE- showcase your best cut (30 min)

 

MS17---MLB---BW-REgo